Siirry suoraan sisältöön

ZO® SKIN HEALTH

Nosta ihonhoitosi uudelle tasolle tieteen avulla

Medikaalinen ihonhoito on nyt kaikkien saatavilla! Huippuluokan ZO® Skin Health tuotteet ja ihoa uudistava ZO® Enzymatic Peel kasvohoito saatavilla Lahden klinikalta. ZO® Skin Health tarjoaa tuloksellisia ratkaisuja tarjoamalla edistyksellisiä tuotteita ja tehokkaita klinikkahoitoja.

Kärsitkö jostain seuraavista?

 • akne tai epäpuhdas iho
 • rasvoittuva iho
 • rosacea
 • hyperpigmentaatio / melasma
 • couperosa tai ruusufinni
 • yliherkkä iho
 • ikääntyvä iho ja juonteet
 • kuiva iho
 • suurentuneet ihohuokoset
 • atopia

ZO® Skin Health on haastanut lääketieteellisen ihonhoidon rajoja kehittäjänsä, kansainvälisesti tunnustetun Dermatologi Dr. Zein Obagin kanssa. Tänä päivänä häntä pidetään yhtenä ihoterveyden ja ihoa nuorentavien hoitojen johtavista asiantuntijoista. 

Dr. Zein Obagin edistyksellistä terveen ihon periaatetta pidetään nykyään ihonhoidon “kultaisena standardina”.

ZO® tarjoaa kattavan lähestymistavan terveen ihon saavuttamiseen ja ylläpitämiseen. ZO®:lla on ratkaisuja terveen ihon saavuttamiseksi, aurinkovaurioiden ja pigmentaation korjaamisesta uusien vaurioiden ennaltaehkäisemiseen ja suojaamiseen. Tavoitteena on kokonaisvaltaisesti terve ja hyvinvoiva iho, ei vain sairauden tai ihovaurioiden hoito. Kaikki innovatiiviset ihonhoitoratkaisut perustuvat uusimpaan tutkimukseen, ainutlaatuisiin annostelujärjestelmiin, bioteknisiin yhdisteisiin ja innovatiivisiin koostumuksiin.

ZO®:n kolmivaiheinen lähestymistapa terveen ihon saavuttamiseksi:

 1. Getting skin ready – Terveen ihon perustana on muutama yksinkertainen vaihe. Palauta iho takaisin terveempään ja tasapainoisempaan tilaan, ihotyypistä riippumatta
 2. Prevent + Correct – laaja valikoima tuotteita, jotka hoitavat tehokkaasti iho-ongelmia kuten aknea, rosaceaa, hyperpigmentaatiota ja ikääntymisen merkkejä sekä ehkäisevät uusien vaurioiden syntymistä. 
 3. Protect – ZO® aurinkovoiteissa on edistyksellinen ja ainutlaatuinen Triple Spectrum Protection® älykäs aurinkosuoja, joka suojaa auringon, mutta myös muun haitallisen valon aiheuttamilta vaurioilta (UVA, UVAB, HEV-valo, IR-A-säteily). Voiteet sisältävät myös antioksidantteja, kosteuttavia ainesosia, lipidejä ja tulehdusta vähentäviä ainesosia.

Varaa aikasi sairaanhoitajan maksuttomaan ZO Skin Health® konsultaatioon, ja saa oma henkilökohtainen ZO Skin Health® ihonhoitosuunnitelma. Samalla käynnillä on mahdollista tehdä myös ihon tarkempi kuvantaminen ihoanalyysilaitteella.

Palvelut: