Siirry suoraan sisältöön

PRX-T33 BIOREVITALISAATIO

PRX-T33 on ainutlaatuinen, turvallinen ja tehokas anti-age-hoitomenetelmö, jolla saadaan erinomaisia tuloksia – ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa!

PRX-T33 on erinomainen ”esihoito” muille esteettisille hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainepistoksille, mikroneulauksille jne. PRX-T33 toimii siis hyvin myös muiden hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden vaikutuksia ihossa.

PRX-T33 hoidolla hoidetaan myös pigmenttimuutoksia, aknearpia, valovanhentunutta ihoa sekä laajentuneita ihohuokosia.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, koska se ei herkistä ihoa valolle. Nopea hoitomuoto kestää vain 30 minuuttia aikaa ja tuloksia on nähtävissä välittömästi, mutta ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla.

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän asti biorevitalisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitona ja mesoterapiana – kummatkin vaativat neuloja. PRX-T33 on hoitomenetelmä, joka toteutetaan täysin ilman neuloja.

Hoidon vaikuttavat aineet

Hoidossa yhdistyvät kolme tutkittua ja tehokkaaksi todistettua raaka-ainetta: 33% TCA-happo, vetyperoksidi ja 5% Kojic-happo, jotka yhdistyvät ainutlaatuisessa, patentoidussa koostumuksessa. Hoidossa käytettävä PRX-T33-hoitoliuos on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Hoito on tutkitusti turvallinen iholle.

Miten PRX-T33 hoito vaikuttaa ja montako hoitokertaa tarvitaan?

PRX-T33-hoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla, mutta suosittelemme yleensä asiakasta ottamaan sarjahoidon, yleensä noin 4–6 kertaa, koska tällöin tulos on huomattavasti parempi ja pysyvämpi.

Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Hoitosarja vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä sekä kiinteyttää ihoa. Ihon väri tasoittuu ja heleytyy.

Vaikutukseltaan hoito on verrattavissa keskivahvaan happokuorintaan, mutta ilman kipuja ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

PRX-T33 hoito on kaksivaiheinen hoitokonsepti; 1. hoitolahoito 2. kotihoito. Kotihoito ylläpitää biorevitalisaation vaikutusta ihossa sekä stimuloi aktiivisesti ihon toimintoja. Kotihoitotuotteet takaavat että iho palautuu hoidosta turvallisesti ja oikealla tavalla. Näin saadaan hoidosta parhaat mahdolliset tulokset, sekä vältytääm allergisilta reaktioilta. Hoidon jälkeen tulee käyttää vähintään kuuden päivän ajan vain WiQn-kotihoitotuotteita (lukuunottamatta puhdistusainetta).

Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-9 kk pysyviä tuloksia. Sarjahoidolla tehtävien hoitokertojen määrä vaihtelee halutusta tuloksesta ja ihon kunnosta riippuen. Ylensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa viikoittain , jolloin ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla. Tulokset ovat aina yksilöllisiä ja riippuvat myös lähtötilanteesta/ihon kunnosta. Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää esim. kahden kuukauden välein tehtävällä hoidolla.

Vasta-aiheet:

  • Tulehtunut tai ärtynyt iho
  • Aktiivinen herpes tai akne
  • Ihottumat
  • Raskaus tai imetys
  • Tali-ihottuma
  • Allergia, jollekkin käytettävistä ainesosista
  • Aknelkääkitys
  • Flunssa, kuume (asiakkaan tulee olla terve)
  • Krooniset ihosairaudet

Palvelut: