Siirry suoraan sisältöön

PROFHILO

Mitä Profhilo® on?
Profhilo® on ainutlaatuinen stabiloitu, biomuokkaava pistoshoitovalmiste kasvoille ja kaulalle. Kyseessä ei ole täyteaine, vaan kudokseen sitoutuva hyaluronihappo joka nuorentaa ja elvyttää ihoa luonnollisella tavalla. Se ehkäisee ihon kimmoisuuden vähenemistä sekä kosteuttaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa palauttaen ihon nuorekkaan hehkun. 28 päivän aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää eri tyyppistä kollageenia ja elastiinia.

Profhilo® on kehitetty IBSAn patentoidun NAHYCO®-teknologian avulla ja se sisältää enemmän hyaluronihappoa kuin muut markkinoilla olevat valmisteet, jopa 64mg / ml, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ilman lisättyjä ristisidos kemikaaleja (ei sisällä BDDE:tä). Se on lämpöverkkosidostettu muodostamalla H-HA:sta ja L-HA:sta stabiloituja yhdessä toimivia hybridikomplekseja.

Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa että Profhilo® on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

Ennen hoitoa ja sen jälkeen

Ennen Profhilo®-käsittelyä on yksi konsultaatiokäynti. Sen aikana keskustelemme asioista, joita sinun on hyvä tietää Profhilo®-valmisteesta. Lisäksi laadimme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Ota huomioon, että hoitoa ei voida antaa raskaana oleville tai imettäville naisille.

Palkittu BAP-tekniikan (Bio Aesthetic Points) ansiosta pistoksia tarvitaan vähemmän, minkä vuoksi käsittely on miellyttävämpää. Se tarkoittaa, että Profhilo®-käsittely sopii kiireisellekin ja siitä palautuminen on nopeaa. BAP-tekniikassa tulee 5 pistosta kasvojen (tai kaulan) molemmille puolille. Tekniikka maksimoi tuotteen levittymisen piskipäille ja niiden alla sijaitseviin alueisiin.

Profhilo®-käsittelyn jälkeen ei tarvita erillistä toipumisaikaa. Sarjahoidon toisen hoitokerran voi tehdä 28-30 päivää ensimmäisestä käsittelykerrasta. Tulosten pysyvyys vaihtelee yksilöllisesti. Suosittelemme toistamaan hoidon keskimäärin 6–8 kuukauden välein.

Profhilo®-käsittelyn tulokset

Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että Profhilo®-käsittely on tehokas ja sillä on merkittäviä tuloksia. Valmisteen bioremodelling-vaikutus ettenee ihon eri kerroksissa vielä useita viikkoja käsittelyn jälkeen. Ultrapuhtaan hyaluronihapon pistäminen ihokudokseen nopeuttaa ikääntymisen myötä heikentyneen ihosolukon uusiutumista. Ihon kosteutus lisääntyy huomattavasti jo yhden hoitokerran jälkeen ja ihon kimmoisuus kahden hoitokerran jälkeen.

Palvelut: