Siirry suoraan sisältöön

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas ihoa elvyttävä ja korjaava hoitomuoto, jossa tehoaineita saadaan imeytettyä syvälle ihoon laitteen automatisoidun kohtisuoran neulausliikkeen aiheuttamien pienten mikrokanavien kautta.  Tämä tekee hoidosta turvallista, tehokasta ja mahdollistaa myös nopean toipumisen.

Ihoon neulatut mikrokanavat umpeutuvat hoitoa seuraavan vuorokauden kuluessa. Jotta ihon sisään ei kulkeudu mitään ylimääräistä, hoito kannattaa teettää puhtaissa tiloissa, mieluiten terveydenhuollon yksikössä hygienian ja aseptiikan hallitsevan ammattilaisen tekemänä.

Hoito on hyvin siedetty, ammattilaisen tekemänä turvallinen pintapuudutuksen ansiosta kivuton. Hoidon jälkeen iho punoittaa ja on arka useiden tuntien ajan. Vältä saunomista ja hikiliikuntaa viikon ajan hoidosta.  Kotihoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeää. Laadukkaat kotihoitotuotteet syventävät ja ylläpitävät hoidon vaikutusta.

Valittava hoitosyvyys määräytyy hoitoaiheen ja hoitotavoitteen perusteella. Ihon neulaus voidaan aloittaa 0.25mm-0.5mm syvyydeltä. 0.25mm on varsin turvallinen aloitus ja jo sillä saadaan aktiivi aineita imeytettyä pintaa syvemmälle. 0.5mm pituudella neulatessa kiinteyttävät ja tasoittavat ihoa jonkin verran enemmän, varsinkin sarjahoidoissa. Kollageenin uudistatuotanto kynnistyy vasta 0.5-07,mm syvyteen neulatessa. Alle 0.5mm neulauksessa kollageeni tuotantoa ei saada stimuloitua. 1 mm pituiset ja sitä pidemmät neulat ovat tarkoitettu aknearpien, raskausarpien ja syvien ryppyjen hoitoon. Hoito tuntuu kivuliaalta ja se vaatii aina myös voidepuudutteen ennen hoitoa. Akne- ja raskausarpien hoitoon tarkoitetut syvemmät 1–2 millimetrin neulat hajottavat jo erityisen tiukkaa arpikudosta. Ihosta tulee kollageenin uudismuodostumisen myötä selvästi tasaisempi. Keloidiarpien hoitoon neulaus ei sovi ja hoitoa ei suositella keloiditaipumuksen omaaville asiakkaille.

Mikroneulaushoito on suositeltavaa tehdä sarjahoitona, jotta sillä saadaan mahdollisimman pitkäaikaisia tuloksia. Kahden ensimmäisen hoitokerran välissä on hyvä pitää 28-30 päivää ja kolmas hoitokerta voidaan tehdä n. 6 viikkoa toisesta hoitokerrasta. Auringolta suojautuminen on välttämätöntä hoidon jälkeen.

 

Mikroneulaus kasvot 120€

Kasvot + kaula 150€

Mikroneulaus + PRX-T33 299€

Mikroneulaus + BioRePeel 249€

 

Palvelut: