Siirry suoraan sisältöön

IHOANALYYSI

Meicet-ihoanalyysilaitteen avulla saadaan paljon tietoa ihosi tämänhetkisestä kunnosta.

Markkinoiden johtava Meicet M2 Skin Analyzer ihoanalyysilaite kuvaa ihon erilaisilla valospektreillä. Sillä saat lisää tietoa ihosi tämänhetkisestä kunnosta. Ihoanalyysissä pystymme näkemään pintaa syvemmälle. Eri valospektrit näyttävät tarkkaa dataa uv-vaurioista, ihon epäpuhtauksista, herkkyyksistä, juonteista, kimmoisuudesta ja kosteustasapainosta.

Saat kokonaisvaltaisen analyysin myös itsellesi käynnin jälkeen pdf-tiedostona. 

Analyysi kertoo kuvien pohjalta laatimassaan raportissa myös ihosi tämänhetkisen iän. Käynnillä käymme läpi kuinka ihomuutosten kehitystä voi tehokkaasti ennaltaehkäistä ja saat henkilökohtaisia suosituksia tilanteeseesi sopivista hoidoista ja tuotteista. Samalla kerralla saat halutessasi myös sinulle laaditun ZO Skin Heathth ihonhoitosuunnitelman.

Ihoanalyysi tehdään puhtaalle, meikittömälle iholle. Jotta saamme mahdollisimman realistisen kuvan ihostasi, saavuthan käynnille ilman meikkiä. Silmämeikki ei haittaa.

Lue Iltalehden artikkelista mitä kaikkea ihoanalyysi paljastaa ihostasi.

”Tietokoneen näytöltä voi katsoa, miten omat kasvot tulevat todennäköisesti vanhenemaan. Kun näen, missä kohtaa seuraavat läiskät ovat puskemassa pinnalle, vihdoinkin tajuan, että suojakertoimia kannattaa käyttää ympäri vuoden. Myös silmänalusilla! Ne ovat kuvista päätellen selkeästi jääneet suojaamatta.”

Palvelut: