Siirry suoraan sisältöön

täyteainehoidot

Kasvojen eri alueiden muotoiluun, hoitoon  ja täyttöön käytetään hyaluronihappoa, jota esiintyy elimistössä luontaisesti. Erityisen paljon hyaluronihappoa on ihossa, nivelissä, rustossa ja silmän lasiaisessa.

Elimistön oma hyaluronihappo ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja kiinteyttä. Nimestään huolimatta hyaluronihappo ei ole happo, vaan mukopolysakkaroidi, eli sokerimolekyyli. Hyaluronihapolla on kyky sitoa kosteutta jopa 100-1000 kertaa oman molekyylimassansa verran.

Synteettisesti valmistetussa hyaluronihapossa on suuri molekyylikoko ja siksi se pysyy paikallaan kudoksessa. Elimistön oma hyaluronihappo on fibroplastisolujen tuottamaa ja se  hajoaa nopeasti. Kudoksesta riippuen keskimäärin 1-2 päivää.

Elimistön ikääntyessä fibroplastisolujen kyky tuottaa hyaluronihappoa vähenee, jonka seurauksena ihosta tulee kuiva, karhea ja ryppyinen. Täyteaineiden hyaluronihappo on ollut käytössä jo 25 vuotta, eikä se sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Valmistusprosessissa käytetään bakteerifermentaatiota. Kaikki käyttämämme täyteaineet sisältävät laboratorio-olosuhteissa valmistettua synteettistä ristisidottua hyaluronihappoa.

Palvelut: