Siirry suoraan sisältöön

PROFHILO

Mitä Profhilo® on?
Profhilo® on ainutlaatuinen stabiloitu, biomuokkaava pistoshoitovalmiste kasvoille ja kaulalle. Kyseessä ei ole täyteaine, vaan kudokseen sitoutuva hyaluronihappo joka nuorentaa ja elvyttää ihoa luonnollisella tavaölla. Se ehkäisee ihon kimmoisuuden vähenemistä sekä kosteuttaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa palauttaen ihon nuorekkaan hehkun. Profhilo kestää iholla noin 28 päivää. Tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää eri tyyppistä kollageenia ja elastiinia.

Profhilo® on kehitetty IBSAn patentoidun NAHYCO®-teknologian avulla ja se sisältää enemmän hyaluronihappoa kuin muut markkinoilla olevat valmisteet, jopa 64mg / ml, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ilman lisättyjä ristisidos kemikaaleja (ei sisällä BDDE:tä). Se on lämpöverkkosidostettu muodostamalla H-HA:sta ja L-HA:sta stabiloituja yhdessä toimivia hybridikomplekseja.

Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa että Profhilo® on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

Ennen hoitoa ja sen jälkeen

Ennen Profhilo®-käsittelyä on yksi konsultaatiokäynti. Sen aikana keskustelemme asioista, joita sinun on hyvä tietää Profhilo®-valmisteesta. Lisäksi laadimme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Ota huomioon, että hoitoa ei voida antaa raskaana oleville tai imettäville naisille.

Palkittu BAP-tekniikan (Bio Aesthetic Points) ansiosta pistoksia tarvitaan vähemmän, minkä vuoksi käsittely on miellyttävämpää. Se tarkoittaa, että Profhilo®-käsittely sopii kiireisellekin ja siitä palautuminen on nopeaa. BAP-tekniikassa tulee 5 pistosta kasvojen (tai kaulan) molemmille puolille. Tekniikka maksimoi tuotteen levittymisen piskipäille ja niiden alla sijaitseviin alueisiin.

Profhilo®-käsittelyn jälkeen ei tarvita erillistä toipumisaikaa. Sarjahoidon toisen hoitokerran voi tehdä 28-30 päivää ensimmäisestä käsittelykerrasta. Tulosten pysyvyys vaihtelee yksilöllisesti. Suosittelemme toistamaan hoidon keskimäärin 6–8 kuukauden välein.

Profhilo®-käsittelyn tulokset

Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että Profhilo®-käsittely on tehokas ja sillä on merkittäviä tuloksia. Valmisteen bioremodelling-vaikutus ettenee ihon eri kerroksissa vielä useita viikkoja käsittelyn jälkeen. Ultrapuhtaan hyaluronihapon pistäminen ihokudokseen nopeuttaa ikääntymisen myötä heikentyneen ihosolukon uusiutumista. Ihon kosteutus lisääntyy huomattavasti jo yhden hoitokerran jälkeen ja ihon kimmoisuus kahden hoitokerran jälkeen.

PRX-T33 BIOREVITALISAATIO

PRX-T33 on ainutlaatuinen, turvallinen ja tehokas anti-age-hoitomenetelmö, jolla saadaan erinomaisia tuloksia – ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa!

PRX-T33 on erinomainen ”esihoito” muille esteettisille hoidoille, kuten mesoterapialle, täyteainpistoksille, mikroneulauksille jne. PRX-T33 toimii siis hyvin myös muiden hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden vaikutuksia ihossa.

PRX-T33 hoidolla hoidetaan myös pigmenttimuutoksia, aknearpia, valovanhentunutta ihoa sekä laajentuneita ihohuokosia.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, koska se ei herkistä ihoa valolle. Nopea hoitomuoto kestää vain 30 minuuttia aikaa ja tuloksia on nähtävissä välittömästi, mutta ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla.

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän asti biorevitalisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitona ja mesoterapiana – kummatkin vaativat neuloja. PRX-T33 on hoitomenetelmä, joka toteutetaan täysin ilman neuloja.

Hoidon vaikuttavat aineet

Hoidossa yhdistyvät kolme tutkittua ja tehokkaaksi todistettua raaka-ainetta: 33% TCA-happo, vetyperoksidi ja 5% Kojic-happo, jotka yhdistyvät ainutlaatuisessa, patentoidussa koostumuksessa. Hoidossa käytettävä PRX-T33-hoitoliuos on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Hoito on tutkitusti turvallinen iholle.

Miten PRX-T33 hoito vaikuttaa ja montako hoitokertaa tarvitaan?

PRX-T33-hoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla, mutta suosittelemme yleensä asiakasta ottamaan sarjahoidon, yleensä noin 4–6 kertaa, koska tällöin tulos on huomattavasti parempi ja pysyvämpi.

Hoito syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Hoitosarja vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä sekä kiinteyttää ihoa. Ihon väri tasoittuu ja heleytyy.

Vaikutukseltaan hoito on verrattavissa keskivahvaan happokuorintaan, mutta ilman kipuja ja ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

PRX-T33 hoito on kaksivaiheinen hoitokonsepti; 1. hoitolahoito 2. kotihoito. Kotihoito ylläpitää biorevitalisaation vaikutusta ihossa sekä stimuloi aktiivisesti ihon toimintoja. Kotihoitotuotteet takaavat että iho palautuu hoidosta turvallisesti ja oikealla tavalla. Näin saadaan hoidosta parhaat mahdolliset tulokset, sekä vältytääm allergisilta reaktioilta. Hoidon jälkeen tulee käyttää vähintään kuuden päivän ajan vain WiQn-kotihoitotuotteita (lukuunottamatta puhdistusainetta).

Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-9 kk pysyviä tuloksia. Sarjahoidolla tehtävien hoitokertojen määrä vaihtelee halutusta tuloksesta ja ihon kunnosta riippuen. Ylensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa viikoittain , jolloin ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla. Tulokset ovat aina yksilöllisiä ja riippuvat myös lähtötilanteesta/ihon kunnosta. Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää esim. kahden kuukauden välein tehtävällä hoidolla.

Vasta-aiheet:

 • Tulehtunut tai ärtynyt iho
 • Aktiivinen herpes tai akne
 • Ihottumat
 • Raskaus tai imetys
 • Tali-ihottuma
 • Allergia, jollekkin käytettävistä ainesosista
 • Aknelkääkitys
 • Flunssa, kuume (asiakkaan tulee olla terve)
 • Krooniset ihosairaudet

MESOLANGAT

Mesolangat ovat sulavia, ihon alle asetettavia lankoja, joiden avulla ihoa voidaan elvyttää ja kiinteyttää. Mesolankahoito on tehokas ja turvallinen esteettinen hoito, jonka avulla voidaan kohottaa piirteitä ja palauttaa kasvoille nuorekasta kiinteyttä ja napakkuutta. Vartalon mesolankahoidoilla voidaan kiinteyttää veltostunutta ihoa. Hoidossa käytettävät langat valmistetaan polydioksanonista, jota on käytetty pitkään lääketieteessä haavojen ompelussa (ns. sulavat tikit). Hoidoilla voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia sekä häivyttää jo syntyneitä ikääntymismuutoksia, mm. kohottaa laskeutuneita piirteitä.

MESOLANKAHOIDOLLA VOIDAAN SAAVUTTAA:

 • kollageenin muodostumisen stimulointi ihossa
 • kasvojen keski- ja alaosan piirteiden paraneminen
 • kulmakarvojen ja yläluomien kohotus
 • lymfan luonnollisen liikkumisen palautuminen
 • ihon värin tasoittuminen ja pigmenttiläiskien normalisoituminen  

MITÄ TAPAHTUU KUDOKSISSA?

 • langat hajoavat itsestään 6-8 kuukauden kuluttua
 • minkäänlaisia komplikaatioita ei ole todettu
 • tulos näkyy heti toimenpiteen jälkeen
 • käsitellyn alueen jatkuva stimulointi
 • paras tulos on nähtävissä n. 2 kuukauden kuluttua 

HOITO-OHJEET:

 • Vältä hoidetun alueen ylimääräistä koskettelua 6h mesolankojen laiton jälkeen
 • Meikata voi seuraavana päivänä normaalisti
 • ei alkoholia toimenpidepäivänä, eikä 3 päivää sen jälkeen
 • ei tupakointia 2-3 päivää toimeenpiteen jälkeen
 • ei saunomista tai uimista 3-4 päivää toimeenpiteen jälkeen
 • Muutamaan päivään ei ole hyvä harrastaa fyysisesti rasittavia toimintoja
 • 2 viikon aikana ei suositella tulehduslääkkeitä
 • tarvittaessa voi käyttää kylmäpusseja 3 kertaa päivässä (20 minuuttia)
 • Hoidetulla alueella voi esiintyä kipua ja nipistelyä, mikä häviää muutamassa päivässä
 • Suihkussa voi käydä ja pestä kasvot, mutta hoidettua aluetta ei saa hieroa voimakkaasti
 • Vältä ilmeilyä ja kasvojen alueiden ääriasentoja 
 • Suojaa hoidettu alue auringolta ja solariumilta (SPF 50) kahden viikon ajan.

MESOLANKOJA VOI YHDISTÄÄ MUIHIN TOIMENPITEISIIN SEURAAVILLA TAUOILLA:

 • laserhoitoja ei ole hyvä tehdä yhtä kuukautta ennen tai 1,5 kuukautta mesolankojen jälkeen
 • Täyteainehoidoista pidettävä taukoa 1,5-2 kuukautta lankojen jälkeen
 • Hieronnasta taukoa 1 kuukausi lankojen jälkeen
 • mesoterapia, kemiallinen kuorinta -2-3 kuukautta lankojen jälkeen

Mesolankojen vaikutusaika on n. 6kk ja tämän jälkeen ylläpitohoitoa suositellaan.

Hinta: 

199€ /10kpl suoria lankoja

Tämän jälkeen lisälangat 10€/ lanka

IHOANALYYSI

Ihoanalyysi

 

Ihoanalyysilaitteen avulla saadaan paljon tietoa ihosi tämänhetkisestä kunnosta

Markkinoiden johtava MC88 ihoanalyysilaite kuvaa ihon erilaisilla valospekreillä. Sillä saat lisää tietoa ihosi tämänhetkisestä kunnosta. Ihoanalyysissä pystymme näkemään pintaa syvemmälle. Eri valospektrit näyttävät tarkkaa dataa uv-vaurioista, ihon epäpuhtauksista, herkkyyksistä, juonteista, kimmoisuudesta ja kosteustasapainosta.

Saat kokonaisvaltaisen analyysin myös itsellesi käynnin jälkeen pdf-tiedostona. 

Analyysi kertoo kuvien pohjalta laatimassaan raportissa myös ihosi tämänhetkisen iän. Käynnillä käymme läpi kuinka ihomuutosten kehitystä voi tehokkaasti ennaltaehkäistä ja saat henkilökohtaisia suosituksia tilanteeseesi sopivista hoidoista ja tuotteista. Samalla kerralla saat halutessasi myös sinulle laaditun ZO Skin Heathth ihonhoitosuunnitelman.

 

Ihoanalyysi tehdään puhtaalle, meikittömälle iholle. Jotta saamme mahdollisimman realistisen kuvan ihostasi, saavuthan käynnille ilman meikkiä. Silmämeikki ei haittaa.

 

 

Lue Iltalehden artikkelista mitä kaikkea ihoanalyysi paljastaa ihostasi.

”Tietokoneen näytöltä voi katsoa, miten omat kasvot tulevat todennäköisesti vanhenemaan. Kun näen, missä kohtaa seuraavat läiskät ovat puskemassa pinnalle, vihdoinkin tajuan, että suojakertoimia kannattaa käyttää ympäri vuoden. Myös silmänalusilla! Ne ovat kuvista päätellen selkeästi jääneet suojaamatta.”

ZO SKIN HEALTH

Nosta ihonhoitosi uudelle tasolle tieteen avulla

Medikaalinen ihonhoito on nyt kaikkien saatavilla! Meiltä huippuluokan ZO Skin Health® tuotteet saatavilla Lahden klinikalta. ZO® Skin Health tarjoaa tuloksellisia ratkaisuja tarjoamalla edistyksellisiä tuotteita ja klinikkahoitoja.

Kärsitkö jostain seuraavista?

 • akne tai epäpuhdas iho
 • rasvoittuva iho
 • rosacea
 • hyperpigmentaatio / melasma
 • couperosa tai ruusufinni
 • yliherkkä ihio
 • ikääntyvä iho ja juonteet
 • kuiva iho
 • suurentuneet ihohuokoset
 • atopia

Zo Skin Helth® on haastanut lääketieteellisen ihonhoidon rajoja kehittäjänsä , kansainvälisesti tunnustetun Dermatologi Dr. Zein Obagin kanssa. Tänä päivänä häntä pidetään yhtenä ihoterveyden ja ihoa nuorentavien hoitojen johtavista asiantuntijoista. 

Dr. Zein Obagin edistyksellistä terveen ihon periaatetta pidetään nykyään ihonhoidon “kultaisena standardina”.

ZO® tarjoaa kattavan lähestymistavan terveen ihon saavuttamiseen ja ylläpitämiseen. ZO®:lla on ratkaisuja terveen ihon saavuttamiseksi, aurinkovaurioiden ja pigmentaation korjaamisesta uusien vaurioiden ennaltaehkäisemiseen ja suojaamiseen. Tavoitteena on kokonaisvaltaisesti terve ja hyvinvoiva iho, ei vain sairauden tai ihovaurioiden hoito. Kaikki innovatiiviset ihonhoitoratkaisut perustuvat uusimpaan tutkimukseen, ainutlaatuisiin annostelujärjesteliin, bioteknisiin yhdisteisiin ja innovatiivisiin koostumuksiin.

ZO®:n kolmivaiheinen lähestymistapa terveen ihon saavuttamiseksi:

 

 1. Getting skin ready – Terveen ihon perustana on muutama yksinkertainen vaihe. Palauta iho takaisin terveempään ja tasapainoisempaan tilaan, ihotyypistä riippumatta
 2. Prevent + Correct – laaja valikoima tuotteita, jotka hoitavat tehokkaasti iho-ongelmia kuten aknea, rosaceaa, hyperpigmentaatiota ja ikääntymisen merkkejä sekä ehkäisevät uusien vaurioiden syntymistä. 
 3. Protect – ZO® aurinkovoiteissa on edistyksellinen ja ainutlaatuinen Triple Spectrum Protection® älykäs aurinkosuoja, joka suojaa auringon, mutta myös muun haitallisen valon aiheuttamilta vaurioilta (UVA, UVAB, HEV-valo, IR-A-säteily). Voiteet sisältävät myös antioksidantteja, kosteuttavia ainesosia, lipidejä ja tulehdusta vähentäviä ainesosia.

Varaa aikasi sairaanhoitajan maksuttomaan ZO Skin Health® konsultaatioon, ja saa oma henkilökohtainen ZO Skin Health® ihonhoitosuunnitelma. Samalla käynnillä on mahdollista tehdä myös ihon tarkempi kuvantaminen ihoanalyysilaitteella.

HYALURONIHAPPO

Huulten muotoiluun ja täyttöön käytetään hyaluronihappoa, jota esiintyy elimistössä luontaisesti. Erityisen paljon hyaluronihappoa on ihossa, nivelissä, rustossa ja silmän lasiaisessa.

Elimistön oma hyaluronihappo ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja kiinteyttä. Nimestään huolimatta hyaluronihappo ei ole happo, vaan mukopolysakkaroidi, eli sokerimolekyyli. Hyaluronihapolla on kyky sitoa kosteutta jopa 100-1000 kertaa oman molekyylimassansa verran.

Synteettisesti valmistetussa hyaluronihapossa on suuri molekyylikoko ja siksi se pysyy paikallaan kudoksessa. Elimistön oma hyaluronihappo on fibroplastisolujen tuottamaa ja se  hajoaa nopeasti. Kudoksesta riippuen keskimäärin 1-2 päivää.

Elimistön ikääntyessä fibroplastisolujen kyky tuottaa hyaluronihappoa vähenee, jonka seurauksena ihosta tulee kuiva, karhea ja ryppyinen. Täyteaineiden hyaluronihappo on ollut käytössä jo 25 vuotta, eikä se sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Valmistusprosessissa käytetään bakteerifermentaatiota. Kaikki käyttämämme täyteaineet sisältävät laboratorio-olosuhteissa valmistettua synteettistä ristisidottua hyaluronihappoa.

CELLBOOSTER®

Cellboosterhoidot ovat uuden aikakauden mesoterapiahoito, jossa aktiiviaineet on linkitetty hyaluronihappoon. Cellbooster on stabiloutu injektoitava ihoboosteri.4 Eri vaihtoehtoa:

SHAPE® – Kutistaa paikallista rasvakertymää ja poistaa turvotusta

HAIR® – Ravitsee karvatuppea. Edistää hiusten- ja parrankasvua

LIFT® – Ikääntyneelle, veltostuneelle ja ryppyiselle iholle

GLOW® – pigmenttihäiriöille, tummille silmänalusille, maksaläiskille

3 hoitokerran sarjahoitona.
Tutustumistarjous 220€

Hoidon kesto 30-45min
Puudutus: ei tarvetta tai pintapuudute
Tekniikka: mikrobolusinjektiot