Siirry suoraan sisältöön

Kaupan ehdot

Päivitetty viimeksi 6.5.2023.

Luethan ehtomme huolellisesti, ennen kuin rekisteröidyt tai teet tilauksia verkkokaupassamme. Näitä ehtoja sovelletaan verkkokaupassa www.lahtiestheticclinic.fi (“Lahti Esthetic Clinic -verkkokauppa”). Verkkokaupassa myydään samoja kotihoitotuotteita joita on myös saatavilla klinikalta. Ostaessasi tuotteita tai käyttäessäsi kaupan palveluita hyväksyt kulloinkin voimassa olevat ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Voidaksesi tehdä ostoksia Lahti Esthetic Clinic -verkkokaupasta, tulee sinun olla täysi-ikäinen (vähintään 18-vuotias) ja oikeustoimikelpoinen. Voidaksesi tilata ZO Skin Health -sarjan tuotteita, sinun tulee ensin käydä sairaanhoitajan maksuttomassa konsultaatiossa klinikallamme. Käynnillä teemme sinulle henkilökohtaisen ihonhoitosuunnitelman. Pääset varaamaan ajan osoitteesta: varaa.timma.fi/lahtiestheticclinic. Tämän jälkeen saat sairaanhoitajalta tunnukset nettikaupan ZO Skin Health osioon, josta pääset jatkossa ostamaan kätevästi kotihoitotuotteesi.

Verkkokaupan yhteystiedot:

Lahti Esthetic Clinic
Y-tunnus: 2290443-0

IBAN: FI97 3939 0064 303 64
Sähköposti: asiakaspalvelu@lahtiestheticclinic.fi
Osoite: Vesijärvenkatu 11, 15140 Lahti

 
 

Tilausehdot

Rekisteröityminen

Voit rekisteröityä Lahti Esthetic Clinic -verkkokaupan asiakkaaksi tilauksen tekemisen yhteydessä tai täyttämällä sivuillamme rekisteröitymislomakkeen. Rekisteröityminen on maksutonta eikä velvoita tekemään tilausta. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit kirjautua sivuillemme, jolloin pääset tarkastelemaan aikaisempia tilauksiasi. Varmistamme sen, että henkilötietosi pysyvät turvassa eivätkä joudu ulkopuolisten käsiin. Säilytä kuitenkin käyttäjätilisi salasana vain omana tietonasi, jotta ulkopuoliset eivät pääse käsiksi asiakastiliisi. Salasanan voit valita itse rekisteröitymisen yhteydessä.

Henkilötietojen käsittely

Tallennamme henkilötietosi rekisteröitymisen yhteydessä. Käsittelemme henkilötietojasi henkilötietolain mukaisesti. Emme tallenna henkilötunnustasi tai maksukorttisi numeroa, ainoastaan maksupalveluntarjoajamme. Lahti Esthetic Clinic -verkkokauppa on SSL-sertifioitu. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Tietosuojaselosteestamme.

Tilauksen peruutus

Jos tilauksesi ei ole vielä lähtenyt meiltä, voit peruuttaa tilauksesi tai tehdä siihen muutoksia ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@lahtiestheticclinic.fi. Jos olemme jo lähettäneet tilauksesi, ei muutosten tekeminen ole enää mahdollista. Sinulla on kuitenkin oikeus palauttaa tai vaihtaa saamiasi tuotteita tai peruuttaa koko tilaus Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti. Luethan kuitenkin huolellisesti peruutus- ja palautusehtomme.

Huomioithan, että peruutus koskee koko tilausta ja kaikkien tilauksen tuotteiden tulee olla avaamattomia ja kokeilemattomia. Jos huomaamme peruutuksen yhteydessä, että jokin tuotteista on avattu tai kokeiltu, emme voi hyvittää kyseisen tuotteen hintaa asiakkaalle (pl. reklamaatiot). Tilauksen peruutuksesta joudumme veloittamaan käsittelykuluja 9,90 euroa. Yhden tuotteen sisältävien tilausten peruutukset käsittelemme palautuksina, eli emme veloita peruutuskulua, edellyttäen että palautus on tehty ehtojemme mukaisesti.

Kun olemme käsitelleet peruutuksesi, saat korjatun laskun tai hyvitettävä summa palautetaan pankkitilillesi.

Peruutusilmoitus

Tilauksen peruuttaminen edellyttää, että asiakas on tehnyt tilauksesta peruutusilmoituksen 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Peruutettava tilaus tulee lähettää takaisin Lahti Esthetic Clinic-verkkokaupalle viimeistään 14 vuorokauden sisällä peruutusilmoituksen tekemisestä, annettujen ohjeiden mukaisesti.

Jos haluat peruuttaa sinulle jo postitetun tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@lahtiestheticclinic.fi, niin saat sähköpostitse ohjeet tilauksen peruuttamiseen. Kirjoita otsikkokenttään “PERUUTUS” ja tilausnumerosi.

Tuotteiden palautus ja vaihto

Suomen kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus palauttaa tai vaihtaa saamiasi tuotteita. Hygieniasyistä vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan tuotteita, joiden myyntipakkaus on vahingoittumaton ja sinetit ovat avaamattomia. Jos huomaamme palauttamisen yhteydessä, että tuote on avattu tai kokeiltu, emme voi hyvittää tuotteen hintaa asiakkaalle (pl. reklamaatiot). Myös tuotteen vaihtaminen toiseen tuotteeseen edellyttää, että tuote palautetaan vahingoittumattomana ja käyttämättömänä. Vaihtoehtoisen tuotteen toimituksesta veloitamme aina uudet toimituskulut (9,90 euroa).

Palauttamisesta ei peritä toimituskuluja, jos asiakas on tehnyt palautuksesta palautusilmoituksen asiakaspalveluumme ehtojemme mukaisesti. Huomioithan, että noutamatta jätetty paketti ei ole palautus. Noutamattomista paketeista perimme asiakkaalta palautuskuluja toimituskulujen verran (9,90 euroa).

Kun olemme käsitelleet palautuksesi, saat korjatun laskun tai hyvitettävä summa palautetaan pankkitilillesi.

Jos olet saanut väärän tuotteen tai lähetyksestäsi puuttuu tuotteita, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@lahtiestheticclinic.fi.

Palautusilmoitus

Vain käyttämättömät ja avaamattomat tuotteet voi palauttaa. Tuotteiden palauttaminen edellyttää, että asiakas on tehnyt palauttamistaan tuotteista palautusilmoituksen 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavat tuotteet tulee lähettää takaisin Lahti Esthetic Clinic -verkkokaupalle viimeistään 14 vuorokauden sisällä palautusilmoituksen tekemisestä, annettujen ohjeiden mukaisesti.

Palautusilmoituksen voi tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@lahtiestheticclinic.fi, niin saat sähköpostitse ohjeet paketin palauttamiseen. Kirjoita otsikkokenttään “PALAUTUS” ja tilausnumerosi. Kerro viestissä selkeästi, mitkä tuotteet aiot palauttaa tai vaihtaa.

Reklamaatiot

Tarkistamme kaikki tuotteet ennen niiden lähetystä asiakkaalle. Mikäli olet kuitenkin saanut virheellisen tuotteen tai tilauksessasi on puutteita, ota pikimmiten yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@lahtiestheticclinic.fi, niin saat sähköpostitse ohjeet reklamaation käsittelyyn. Voit liittää sähköpostiin myös kuvia viallisesta tuotteesta. Kirjoita otsikkokenttään “REKLAMAATIO” ja tilausnumerosi. Muutoin virheellinen tuote palautetaan samalla tavalla kuin muut palautukset.

Hyväksytyissä reklamaatiotapauksissa asiakas on oikeutettu täyteen hyvitykseen viallisen tuotteen osalta. Viallisen tuotteen ollessa tilauksen ainoa tuote, hyvitetään asiakkaalle myös tilauksen postituskulut. Jos reklamaatiota ei hyväksytä, Beautiikki-verkkokaupalla on oikeus periä asiakkaalta palautuksen toimituskustannukset.

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn asiakkaan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 
 

Toimitusehdot

Toimitusvaihtoehdot

Nouto

Voit aina hakea tilaamasi tuotteet klinikaltamme osoitteesta Vesijärvenkatu 11 C, 3.s kerros. Sovithan kuitenkin noutoajan ennakkoon laittamalla viestiä asiakaspalvelu@lahtiestheticclinic.fi tai laittamalla viestiä numeroon: 044 5452616. Olemme paikalla vain ajanvarausten ja sopimuksen mukaan. 

Postin pakettiautomaatti

Mikäli valitset toimitustavaksi Postin, pakettien kuljetuksesta vastaa Posti Group Oyj (1531864-4). Tehdessäsi tilausta voit valita paketin noutopaikaksi joko Postin toimipisteen tai pakettiautomaatin. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Tilaukset toimitetaan postipakettina Postin pakettiautomaattiin tai asiakkaan toiveesta alle 3cm paksut tilaukset pikkupakettina postilaatikkoon/postiluukkuun. Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi lähetystunnuksen, jonka avulla voit seurata pakettisi kulkua. Saat myös ilmoituksen paketin saapumisesta sähköpostitse ja tekstiviestinä. Paketin noutopaikka on myös ilmoitettu saapumisilmoituksessa. Jos et jostain syystä saa saapumisilmoitusta vaikka lähetyksen seurannan mukaan pakettisi on jo perillä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@lahtiestheticclinic.fi

Toimituskulut

Verkkokaupassamme on kiinteät toimituskulut 9,90 euroa kaikille paketeille ja 4,60 euroa kirjeille (lahjakortti ja kuitukangasnaamiot). Yli 200 euron tilauksiin tarjoamme maksuttoman toimituksen. Tuotteiden palautus on ilmaista, kunhan olet tehnyt asiakaspalveluumme palautusilmoituksen ja kaikki palautettavat tuotteet ovat avaamattomia sekä myyntikelpoisia (pl. reklamaatiot). Pidätämme kuitenkin toimituskukut.

Toimitusaika

Lähetämme tilauksesi pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän kuluessa. Kun tilauksesi on lähtenyt meiltä, kestää toimituksessa tavallisesti 1-3 arkipäivää, ellei toimitukseen tule jotain yllättäviä esteitä. Parhaimmillaan voit saada tilauksesi jopa seuraavana päivänä! Tilauksesi lähdettyä saat meiltä vielä sähköpostilla toimitusvahvistuksen, josta näet myös paketin seurantatunnuksen sekä noutopaikan.

Noutamaton paketti

Huomioithan, että Posti säilyttää paketteja toimipisteissä ja pakettiautomaateissa vain seitsemän päivän ajan. Asiakkaan vastuulla on huolehtia, että paketti noudetaan ajoissa. Pidätämme oikeuden veloittaa noutamattomista paketeista aiheutuneet kustannukset asiakkaalta. Noutamattomista paketeista perimme asiakkaalta palautuskuluja toimituskulujen verran (4,60€ tai 9,90 €). Uudesta lähetyksestä veloitamme uudet toimituskulut.

 

Maksuehdot

Maksaminen

Tilausta aletaan käsittelemään kun maksu on suoritettu. Huomioithan että tilisiirron kirjautuminen voi viedä 2-3 arkipäivää. Jos haluat nopeuttaa tilauksen käsittelyä, voit toimittaa meille kuvakaappauksen maksustasi osoitteeseen: asiakaspalvelu@lahtiestheticclinic.fi

Maksutavat

Tilisiirto / SEPA maksu. Katsothan maksutiedot alta.

Maksujen yhteystiedot

Lahti Esthetic Clinic
Y-tunnus: 2290443-0

IBAN: FI97 3939 0064 3034 64 (S-pankki)
Sähköposti: asiakaspalvelu@lahtiestheticclinic.fi
Puhelin:  044 5452616

Postiosoite: Vesijärvenkatu 11, 15140 Lahti

Klarna: osta nyt – maksa myöhemmin

Kun valitset maksutavaksi Klarnan, Maksa myöhemmin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa eräpäivänä, joka on 30 päivää tuotteiden lähettämisestä. Siirrämme saatavamme Klarna Bank AB:lle (“Klarna”), joka puolestaan siirtää saatavansa yhtiölle Nordea Finans Svergie AB (publ) (“Nordea Finans”). Klarna lähettää sinulle sähköpostitse maksuohjeet, joiden mukaisesti sinun tulee maksaa ostos suoraan Nordea Finansille. Jos haluat mieluummin vastaanottaa maksuohjeet postitse, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun tehtyäsi oston. Yhteystiedot ja muuta tietoa Klarnasta löydät sivulta klarna.fi.

Maksut

Veloitamme sinulta laskutusmaksun 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa 5,00 €:n muistutusmaksun. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottotarkistus ja henkilötietojen käsittely Klarnalla

Jos valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, Klarna arvioi luottokelpoisuutesi. 

Klarna käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen velvollisuutensa sekä tätä sopimusta että muita tarkoituksia koskien, jotka on mainittu Tietosuojaselosteessamme. Tietosuojaseloste on luettavissa täällä sekä verkkosivuillamme, ja käyttämällä Klarnan palveluja vahvistat, että olet lukenut selosteen. Käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi tunnistaaksemme ja analysoidaksemme asiakkuutesi, suorittaaksemme luottoarvioinnin, markkinoidaksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme. Saatamme myös siirtää tietojasi valituille osapuolille (kuten luottotietotoimistoille), jotka sijaitsevat mahdollisesti EU:n/EAA:n ulkopuolella. Tietosuojaselosteessamme on lisätietoa tietojen jakamisesta, oikeuksistasi omiin tietoihisi, kuinka saat meihin yhteyden kysymyksissäsi tai teet valituksen viranomaisille.

Luovutus tai siirto

Sinulla ei ole oikeutta luovuttaa tai siirtää näiden ehtojen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi kenellekään muulle. Me voimme luovuttaa tai siirtää nämä ehdot tai minkä tahansa näiden ehtojen mukaisen oikeuden tai velvollisuuden kolmannelle osapuolelle milloin tahansa sillä edellytyksellä, että ehdot eivät sen johdosta muutu sinulle epäedullisemmiksi.

 

Pidätämme oikeuden muuttaa kaupan ehtoja. Kulloinkin voimassaolevat ehdot löydät osoitteesta: https://lahtiestheticclinic.fi/kaupan-ehdot/